Θα παρακολουθούν τις κηδείες μέσω live streaming!

Θα παρακολουθούν τις κηδείες μέσω live streaming!

 

εξοπλισμένο με webcams. Έτσι, οι συγγενείς των νεκρών θα μπορούν πλέον να παρακολουθούν τις κηδείες μέσω live streaming! 

Σύμφωνα με το BBC, οι τοπικοί άρχοντες αναφέρουν ότι δεν είναι όλοι σε θέση να παρακολουθήσουν από κοντά τις κηδείες των αγαπημένων τους προσώπων, είτε λόγω απόστασης, είτε λόγω προβλημάτων υγείας. Έτσι, το Internet αναλαμβάνει να μεταφέρει τους πενθούντες στο χώρο της τελετής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να μπουν στη «σελίδα της κηδείας», εισάγοντας έναν ειδικό κωδικό που θα τους παρέχεται. Με αυτό τον τρόπο, η πρόσβαση περιορίζεται μόνο σε όσους έχουν πραγματικό ενδιαφέρον για την κηδεία.

Παράλληλα, προσφέρεται η δυνατότητα για μουσική υπόκρουση κατά τη διάρκεια της κηδείας. Έτσι, οι επισκέπτες της σελίδας θα μπορούν να επιλέγουν τραγούδια από μια βάση δεδομένων με 80.000 αρχεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC