Κατάργηση δέκα εφαρμογών από τη Yahoo!

Κατάργηση δέκα εφαρμογών από τη Yahoo!

Το βάρος της στα κινητά αποφάσισε να ρίξει η Yahoo! και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε την κατάργηση 10 …

εφαρμογών από τις υπηρεσίες της.

Πρόκειται για εφαρμογές που αφορούν τόσο τα iPad/iPhone όσο και τις συσκευές που τρέχουν σε Android και Blackberry. Σύμφωνα με την εταιρεία πρόκειται για σχετικά παρωχημένες εφαρμογές οι οποίες δεν καλύπτουν πια τις απαιτήσεις των χρηστών. Στόχος της λοιπόν είναι ο σχεδιασμός νέων προϊόντων με μεγαλύτερες δυνατότητες.

Συγκεκριμένα, οι εφαρμογές που θα καταργηθούν είναι οι:

Yahoo! Μeme (iPad/iPhone)
Yahoo! Mim (iPad)
Yahoo! Answers (Android)
Yahoo! AppSpot (Android/iPhone)
Yahoo! Deals (iPhone)
Yahoo! Finance (BlackBerry)
Yahoo! Movies (Android)
Yahoo! News (Android)
Yahoo! Shopping (iPhone)
Yahoo! Sketch-a-Search (iPad/iPhone)

Μεμονωμένες λειτουργίες τους βέβαια, όπως για παράδειγμα τα AppSpot και Sketch-a-Search, θα εξακολουθήσουν να παρέχονται και θα ενσωματωθούν στην κεντρική εφαρμογή του Yahoo! Search. Σε ό,τι αφορά πάντως τον νέο προσανατολισμό της, η εταιρεία δήλωσε ότι θα εστιαστεί στα σημεία εκείνα στα οποία ήδη έχει προβάδισμα.

Ανέφερε μάλιστα ως παραδείγματα τις έξυπνες τηλεοράσεις IntoNow, το Livestand αλλά και υπάρχουσες εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα όπως το Yahoo! Mail, το Messenger, το Sportacular και το Flickr.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC