Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου για την διαρροή του Xmen Origins:Wolverine!

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου για την διαρροή του Xmen Origins:Wolverine!
Ο υπεύθυνος για τη διαρροή της ταινίας X-Men Origins: Wolverine στο Internet καταδικάστηκε σε φυλάκιση. 

Ο λόγος για τον 49χρονο … Gilberto Sanchez ο οποίος ανέβασε παράνομα στο διαδίκτυο μια έκδοση της ταινίας λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα της στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2009.

Ο 49χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους σε ομοσπονδιακή φυλακή των ΗΠΑ, και μέσα στην ποινή του υπάρχουν και περιορισμοί στη σύνδεσή του στο Internet για όταν αποφυλακιστεί.

Ο κατηγορούμενος από την αρχή δήλωσε ένοχος στο δικαστήριο και γι’ αυτό το λόγο του έδειξαν επιείκεια .

Η έκδοση που ανέβασε ο Sanchez στο διαδίκτυο, δεν ήταν η τελική, αφού κατά τη διάρκεια της ταινίας φαινόντουσαν διάφορα σύρματα καθώς και green rooms που χρησιμοποιήθηκαν στα γυρίσματα.

Τέλος στην πρεμιέρα της ταινίας πριν από δύο χρόνια, ο πρωταγωνιστής Hugh Jackman δήλωσε απογοητευμένος από αυτό που είδαν όσοι κατέβασαν την ταινία παράνομα μιας και ήταν ένα ημιτελές προϊόν…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC