Καταστήματα «μαϊμού» της Apple βρέθηκαν στην Κίνα

Καταστήματα «μαϊμού» της Apple βρέθηκαν στην Κίνα

 

της Apple εντόπισαν οι κινεζικές αρχές σε μια και μόνο πόλη της Κίνας. 

Οι αρχές άρχισαν την έρευνα τους στην πόλη Κουνμινγκ όταν ένας Αμερικανός που ζει στην πόλη ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες από την επίσκεψη του σε ένα από αυτά τα καταστήματα.

Σύμφωνα με Κινέζους αξιωματούχους τα καταστήματα αυτά χρησιμοποιούσαν παράνομα το λόγκο της εταιρείας. Για να είναι μάλιστα πιο πειστικό το όλο εγχείρημα, τα καταστήματα είχαν αντιγράψει και τη διακόσμηση των καταστημάτων της Apple ενώ οι υπάλληλοι φορούσαν μέχρι και τα ίδια μπλουζάκια.

Οι εργαζόμενοι δήλωσαν άγνοια και ότι πίστευαν πραγματικά ότι εργάζονταν σε ένα κανονικό κατάστημα της εταιρείας. Οι αρχές σφράγισαν δύο από τα καταστήματα αυτά και απαγόρευσαν στα υπόλοιπα να χρησιμοποιούν το λογότυπο της Apple.

Αυτό που μένει να εξακριβωθεί είναι αν τα καταστήματα πουλούσαν γνήσια προϊόντα της εταιρείας τα οποία αγόραζαν από προμηθευτές ή προϊόντα που προέρχονταν από το παραεμπόριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC