Κατεβάστε εύκολα και γρήγορα βίντεο από το διαδίκτυο

Κατεβάστε εύκολα και γρήγορα βίντεο από το διαδίκτυο

Είστε φανατικός χρήστης του YouTube και άλλων ιστοσελίδων, αλλά δεν ξέρετε πώς να κατεβάσετε τα αγαπημένα σας βίντεο; Με …

την εφαρμογή VSO Downloader θα σας λυθούν τα χέρια!

Πρόκειται για ένα αυτόνομο πρόγραμμα, το οποίο είτε αποθηκεύει αυτόματα στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας κάθε βίντεο που παρακολουθείτε, είτε επιλέγετε εσείς ποιο βίντεο να αποθηκεύσει.

Ακολουθήστε τα παρακάτω απλά βήματα…

1. Κατεβάστε και εγκαταστήστε το VSO Downloader

2. Ανοίξτε το VSO Downloader, πριν αρχίσετε να παρακολουθείτε βίντεο, και σμικρύνετε το παράθυρο.

3. Όταν αρχίσετε να παρακολουθείτε ένα βίντεο, το πρόγραμμα θα εντοπίσει αυτόματα το βίντεο και θα αρχίσει να το κατεβάζει. Λειτουργεί με τις περισσότερες ιστοσελίδες τύπου YouTube.

4. Εάν επιθυμείτε να επιλέγετε μόνοι σας, ποιο βίντεο θα κατεβάσετε, τότε στο παράθυρο της εφαρμογής, πατήστε «Options», μετά «Settings» και μετά «Download Settings». Αποεπιλέξτε το κουτάκι «Download automatically detected media». Στο εξής, θα ορίζετε εσείς ποια βίντεο θέλετε το VSO Downloader να κατεβάσει.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC