Κυκλοφόρησε η πλήρης έκδοση του Swype.

Κυκλοφόρησε η πλήρης έκδοση του Swype.

Swype_LogoΤο Swype πέταξε από πάνω του την ετικέτα «Beta» και κυκλοφορεί επίσημα (και όχι, πλέον, δωρεάν) στο Google Play Store. Πρόκειται για τη γνωστή εφαρμογή-πληκτρολόγιο της Nuance για Android συσκευές, που θα βοηθά να γράφετε εύκολα και γρήγορα σέρνοντας το δάχτυλό σας από γράμμα σε γράμμα.

Το Swype κοστολογείται πλέον 0,76 ευρώ. Αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, το πιο εύχρηστο πληκτρολόγιο για Android (αν και το Xperia keyboard του Xperia Z δεν είναι διόλου άσχημο) και συν τοις άλλοις υποστηρίζει Dragon dictation για προφορική καταχώρηση λέξεων.

Επίσης, αναγνωρίζει λέξεις πριν τις ολοκληρώσετε ώστε να κάνετε τον μισό κόπο, ενώ ενημερώνεται καθημερινά με νέες λέξεις που δημιουργούν οι χρήστες.

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη σελίδα της Nuance, η ελληνική γλώσσα είναι συμβατή τόσο με τη γραπτή όσο και με την προφορική καταχώρηση λέξεων στο Swype.

Μπορείτε να το αγοράσετε από εδώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC