Κυκλοφόρησε το OS X Lion 10.7

Κυκλοφόρησε το OS X Lion 10.7

 

Όπως είχε υποσχεθεί η Apple, από σήμερα η νέα έκδοση του Mac OS X είναι διαθέσιμη όχι όμως στα καταστήματα … αλλά μόνο μέσω του App Store προς κατέβασμα στην τιμή των $29.99.

Όσοι επιθυμούν να προμηθευθούν το Mac OS X Lion σε κάποιο φυσικό μέσο, η Apple θα δώσει αυτή την επιλογή στα μέσα του επόμενου μήνα, μόνο όμως σε USB Stick και στη τιμή των $69, αρκετά πιο ακριβή δηλαδή από τη λύση του App Store.

Το Mac OS X Lion 10.7 διαθέτει αρκετά στοιχεία του iOS, της πλατφόρμας που βρίσκουμε στο iPhone, iPod Touch και iPad. Σε αυτά περιλαμβάνονται νέα multitouch gestures μέσω του touchpad ή του Magic Trackpad, το Launchpad για άμεση πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές που έχετε εγκατεστημένες στον υπολογιστή σας και τέλος το Mission Control στο οποίο ενοποιούνται το Dashboard, Spaces και Expose κάτω από μια κοινή στέγη έτσι ώστε να βλέπετε από μία οθόνη όλες τις ανοιχτές εφαρμογές σας και ειδοποιήσεις σας. Για πρώτη φορά στο Mac OS X οι εφαρμογές θα μπορούν να τρέχουν σε πλήρη οθόνη αρκετά εύκολα ενώ η εφαρμογή των Mail έχει δεχθεί πλήρη ανανέωση.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC