Κώδικα του Android ενσωματώνει το Linux 3.3

Κώδικα του Android ενσωματώνει το Linux 3.3
 

Αν και με κάποια καθυστέρηση, ανακοινώθηκε τελικά η διάθεση του Linux 3.3 από τον Linus Torvalds. Μάλιστα όπως μάθαμε ο νέος kernel εκτός από τις αναμενόμενες βελτιώσεις και αναβαθμίσεις και την υποστήριξη της αρχιτεκτονικής (TI C6X) συμπεριλαμβάνει και κώδικα του Android.

Δεν πρόκειται για ασήμαντη λεπτομέρεια καθώς η αλλαγή αυτή δίνει τη δυνατότητα στους developers να χρησιμοποιούν τον πυρήνα για να τρέξουν συστήματα Android αλλά και για την ανάπτυξη drivers τόσο για το Android όσο βέβαια και για το ίδιο το Linux.

Επίσης, θεωρητικά τουλάχιστον, θα μειωθεί ανάγκη συντήρησης ανεξάρτητων διορθωτικών αναβαθμίσεων (patches) για τους developers του Android kernel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC