Μέσα στο 2012 οι «έξυπνες» τηλεοράσεις της Apple

Μέσα στο 2012 οι «έξυπνες» τηλεοράσεις της Apple

Σύμφωνα με τις τελευταίες ειδήσεις, η Apple πρόκειται να παρουσιάσει μέσα στο 2012 τη δική της σειρά «έξυπνων» τηλεοράσεων με σκοπό να φέρει και πάλι «τα πάνω κάτω».

Οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις μιλούν για έναρξη της παραγωγής από τη Sharp μέσα στο Φεβρουάριο. Όπως καταγράφεται στην επίσημη βιογραφία του Steve Jobs, ο πρώην ισχυρός άνδρας της εταιρίας σημείωνε πριν μερικούς μήνες πως «θέλω να δημιουργήσω μία τηλεόραση που θα είναι εύκολη στη χρήση και θα μπορεί να συγχρονιστεί με όλες τις συσκευές του σπιτιού και με το iCloud.
Θα έχει το πιο απλό interface που θα μπορεί να φανταστεί ο καταναλωτής. Τα κατάφερα». Επιπλέον, φημολογείται πως θα υποστηρίζονται φωνητικές εντολές, αλλά και διάφορες άλλες λειτουργίες που έχουν γίνει ευρέως γνωστές μετά την εφαρμογή τους σε συσκευές iPod, iPad και iPhone.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC