Μία ταμπλέτα για… την κουζίνα σας

Μία ταμπλέτα για… την κουζίνα σας

Σε περίπτωση που σας αρέσει η μαγειρική, τότε είναι σίγουρο, ότι θα ψάχνετε και στο διαδίκτυο για νέες ιδέες …

συνταγών…

Τώρα με τις ταμπλέτες άλλωστε είναι πολύ πιο εύκολο και αρκετά πιο εύχρηστο απ΄ ό,τι με τα laptop να τις παίρνετε και να διαβάζετε μια συνταγή στην κουζίνα σας. Ωστόσο, αν και εύκολο, σίγουρα θα τρέμει η ψυχή σας μην πέσει αλεύρι ή πιτσιλίσει κάποια από τις σάλτσες ή ακόμα μην τυχόν και πέσει πάνω ένα ποτήρι νερό, με λίγα λόγια η κουζίνα μπορεί να είναι ένας αρκετά «άγριος κόσμος» για τα ηλεκτρονικά.

Η ταμπλέτα όμως «QΟΟQ V2» εναρμονίζεται άψογα με το περιβάλλον της κουζίνας και δεν έχει τίποτα να φοβηθεί. Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με λερωμένα χέρια, να χύσετε υγρά πάνω της, ακόμα και να τη σκουπίσετε με μία κοινή πετσέτα. Η QOOQ, μάλιστα είναι και η πρώτη ταμπλέτα, η οποία δεν κατασκευάζεται στην Ασία, αλλά στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Γαλλία. Ένα άλλο σημείο στο οποίο διαφέρει -και ίσως κάνει και εντύπωση σε πολλούς- είναι ότι τρέχει Linux.

Κατά τ’ άλλα αυτή η ταμπλέτα, δεν διαφέρει σε τίποτα από τις υπόλοιπες, με την έννοια ότι μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να ακούτε μουσική, αλλά το ιδιαίτερο όμως με την εν λόγω είναι ότι έρχεται φορτωμένη με πολλά μαγερικά καλούδια. Το λογισμικό το οποίο είναι φορτωμένο πάνω στην ταμπλέτα προσφέρει πρόσβαση σε περισσότερες από 3.5000 συνταγές, ενώ ο διευθυντής Marketing της QOOQ, την περιγράφει ως ένα ψηφιακό σχολείο μαγειρικής.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC