Μία τσάντα που θα σας κάνει cartoon!

Μία τσάντα που θα σας κάνει cartoon!
Μία εκπληκτική τσάντα η οποία δίνει την ψευδαίσθηση οτι έχει βγει από 2D κινούμενα σχέδια. 

Αν μερικές φορές η ζωή, … σας φαίνεται πολύ τρισδιάστατη και η αντίληψη του βάθους σας έχει κουράσει, τότε θα μπορούσατε να πάρετε μία από αυτές τις τσάντες ώμου που σίγουρα θα σας κάνει να νομίζεται οτι ζείτε σε έναν δισδιάστατο κόσμο.

Η τσάντα είναι κατασκευασμένη από την ομάδα σχεδιαστών JumpFromPaper, και αποτελεί μόνο την αρχή από μία σειρά προϊόντων που όταν τα φοράτε θα σας κάνουν να μοιάζετε με κινούμενο σχέδιο.

Το μυστικό αυτής της ψευδαίσθησης που δίνει η τσάντα, λογικά βρίσκεται στις παχιές μαύρες λωρίδες που κάνουν το περίγραμμα της να μοιάζει 2D.

Αν και οι περισσότερες από τις τσάντες απευθύνονται σε κορίτσια, υπάρχουν και μερικά σχέδια για άντρες, όπως αυτή που ονομάζεται «Play hooky” και κοστίζει  80$ και μπορείτε να την αγοράσετε από το site της εταιρίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC