Μαγνητικό τατουάζ θα «δονείται» μαζί με το κινητό τηλέφωνο

Μαγνητικό τατουάζ θα «δονείται» μαζί με το κινητό τηλέφωνο
 
Η Nokia σκοπεύει να δοκιμάσει μια νέα τεχνολογία σχετικά με τις ειδοποιήσεις των κινητών τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, ένα ειδικό μαγνητικό τατουάζ θα προκαλεί ένα αίσθημα μουδιάσματος στο χέρι των χρηστών, κάθε φορά που χτυπά το τηλέφωνό τους.

Το μαγνητικό υλικό, που θα εμπεριέχεται στο μελάνι του τατουάζ, θα προκαλεί ένα είδος δονήσεων στο δέρμα, μέσω σημάτων που θα αποστέλλονται από το κινητό τηλέφωνο. Καταυτόν τον τρόπο οι ειδοποιήσεις των τηλεφώνων δεν θα μένουν ποτέ απαρατήρητες.

Η Nokia ισχυρίζεται ότι η τεχνολογία θα αφορά ειδοποιήσεις για κλήσεις, SMS, αναπάντητες κλήσεις, καθώς και για το ξυπνητήρι και τη χαμηλή μπαταρία.

Η εταιρία κατέθεσε την αίτηση άδειας για τη νέα τεχνολογία στο Τμήμα Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ, προτού προβεί στην επίσημη δοκιμή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC