Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Google+

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το Google+
Παρά το γεγονός ότι μετράει μόνο λίγες ημέρες ζωής, το Google+ έχει κιόλας πάνω από 10 εκατομμύρια μέλη. Αυτό, …
τουλάχιστον, υποστηρίζει ένας επιφανής αναλυτής, ο οποίος παρακολουθεί στενά τη νέα υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης από την πρώτη της μέρα. 

Ο ερευνητής Paul Allen εκτιμά ότι το Google+ θα φτάσει άνετα τα 20 εκατομμύρια χρήστες μέχρι το προσεχές Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουλίου. Προϋπόθεση για αυτό, βέβαια, είναι να παραμείνει ενεργό το κουμπί μέσω του οποίου ο κάθε χρήστης μπορεί να προσκαλέσει τους φίλους του στην υπηρεσία.

Η εκρηκτική ανάπτυξη του Google+ δείχνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για ένα νέο social network, πέρα από το Facebook. Βέβαια, θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι το Google+ να φτάσει τα 750 εκατομμύρια χρήστες του Facebook. Και φυσικά, υπάρχει πάντα η περίπτωση να «ξεφουσκώσει» το ενδιαφέρον του κοινού και το Google+ να πάρει τη θέση του δίπλα στα Wave και Buzz. Είναι, όμως, πολύ νωρίς για προβλέψεις.

πηγή: epcmag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC