Μετά το Megaupload έκλεισαν ακόμα δυο υπηρεσιών διαμοιρασμού αρχείων!

Μετά το Megaupload έκλεισαν ακόμα δυο υπηρεσιών διαμοιρασμού αρχείων!
Η κίνηση των αρχών να συλλάβει τον ιδρυτή και να κλείσει την υπηρεσία διαμοιρασμού αρχείων Megaupload τράνταξε όπως φαίνεται και … πολλές ακόμα παρόμοιες εταιρίες. 

Η Αρχή έγινε με το κλείσιμο της υπηρεσίας διαμοιρασμού αρχείων Megaupload και πως όλα δείχνουν κι άλλες παρόμοιες υπηρεσίες παίρνουν σειρά.

Ήδη το FileServe και το FileSonic, υπηρεσίες, που λειτουργούσαν με την ίδια λογική με το  Megaupload, δηλαδή ο χρήστης ανέβαζε ένα οποιοδήποτε αρχείο και στη συνέχεια έδινε το link σε τρίτους που ήθελαν να το κατεβάσουν έχουν αφαιρέσει τη δυνατότητα για download από τρίτους και πλέον κάθε χρήστης μπορεί να κατεβάζει μόνο τα αρχεία που έχει ανεβάσει ο ίδιος.

Όπως φαίνεται οι δύο υπηρεσίες είδαν τι έγινε με το Megaupload και αποφάσισαν  να κλείσουν άγνωστο για πόσο καιρό, για να μπορέσουν έτσι να προλάβουν τα χειρότερα από τις αρχές.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC