Νέα απειλή για τις Android συσκευές!

Νέα απειλή για τις Android  συσκευές!
Ειδικοί ασφαλείας ανακάλυψαν τρόπο για να ξεκλειδώνουν τις Android συσκευές. 

Tο λειτουργικό σύστημα της Google για κινητά τηλέφωνα, Android επιτρέπει … στους χρήστες να ξεκλειδώσουν συσκευές χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο μοτίβο σε ένα πλέγμα κουκίδων 3 x 3 επάνω στην οθόνη.

Αλλά ένας ειδικός ασφάλειας για Android, ο Tim Bray ανέφερε ορισμένες ανησυχίες σχετικά με την «αντίστροφη μηχανική» που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για να κατανοήσει το μοτίβο ξεκλειδώματος. Για παράδειγμα, αναφέρει «κάποιοι συνάδελφοί μου είχαν στην κατοχή τους το δικό μου Galaxy Tab για να το χρησιμοποιήσουν σε κάτι, αλλά εγώ δεν βρισκόμουν εκεί.

Προσπάθησαν έτσι να καταλάβουν το μοτίβο ξεκλειδώματος που χρησιμοποιούσα κοιτάζοντας τα δακτυλικά μου αποτυπώματα, και χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά για να το βρουν.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC