Νέα σταθερή έκδοση για τον Chrome

Νέα σταθερή έκδοση για τον Chrome

 

Nέα σταθερή έκδοση του Chrome έθεσε στη διάθεση του κοινού η Google, αυτή τη φορά χωρίς καν να αναφέρει στην … ανακοίνωσή της τον αριθμό. Τα πιο αξιοσημείωτα στοιχεία αυτής της έκδοσης αφορούν δυο νέες λειτουργίες που βοηθούν τους προγραμματιστές να δημιουργούν εφαρμογές με περισσότερες δυνατότητες και δύο βελτιώσεις που απευθύνονται στους χρήστες του Mac OS X Lion.

Πιο συγκεκριμένα, έχει προστεθεί το Web Audio API που επιτρέπει στους developers να προσθέτουν ηχητικά εφέ στις εφαρμογές τους και το Native Client, που τους δίνει τη δυνατότητα να εκτελούν κώδικα C και C++ μέσα στον browser.

Επίσης, οι χρήστες του OS X Lion θα δουν ότι έχει προστεθεί υποστήριξη για την λειτουργία του full-screen mode που επιτρέπει την προβολή του browser σε πλήρη οθόνη, αλλά και για το overlay scrollbars που εξαφανίζει την μπάρα κύλισης του browser για να την εμφανίσει μόνο κατά το scroll.

Όσοι έχουν ήδη εγκατεστημένο τον Chrome στον υπολογιστή τους δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, αφού η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί αυτόματα. Οι υπόλοιποι μπορούν να τον κατεβάσουν από το www.google.com/chrome.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC