Νέα υπηρεσία αναζήτησης φωτογραφιών από την Google!

Νέα υπηρεσία αναζήτησης φωτογραφιών από την Google!

Μία νέα υπηρεσία εγκαινίασε η Google η οποία κάνει αναζή … τηση με την εισαγωγή μίας φωτογραφίας

Η Google εγκαινίασε την νέα της υπηρεσία με την οποία ο χρήστης μπορεί να ψάχνει αυτό που θέλει απλά βάζοντας στο πεδίο αναζήτησης μία φωτογραφία.

Έτσι μπορεί να μάθει εύκολα και γρήγορα την προέλευση των αρχείων εικόνας (jpg, png κλπ) και να εντοπίσει έτσι το site στο οποίο έχει ανέβει η φωτογραφία που τον ενδιαφέρει αλλά και να μάθει περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτή.

Η νέα υπηρεσία είναι σίγουρα πολύ χρήσιμη αφού πλέον ο κάθε χρήστης μπορεί να μα είναι ιδιαίτερα χρήσιμο αν έχετε μια φωτογραφία στο σκληρό σας, αλλά δε θυμάστε από πού την έχετε κατεβάσει.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Google για την νέα της υπηρεσία, δεν είναι και τόσο καινούρια όμως αφού η υπηρεσία TinEye κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά εδώ και πολύ καιρό.

Τέλος το νέο χαρακτηριστικό έχει ενσωματωθεί στην κεντρική υπηρεσία Google Images σε όλους τους χρήστες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC