Νέα υπηρεσία για τη Google;

Νέα υπηρεσία για τη Google;
Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, η Google είναι έτοιμη να λανσάρει το νέο … της online μαγαζί για MP3s το οποίο και θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στην προσπάθεια της εταιρίας να εισέλθει στον χώρο της μουσικής.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η εφημερίδα, η πλατφόρμα αυτή θα συνδυαστεί άμεσα με το Google Music Beta και μπορεί να λανσαριστεί επίσημα σε μερικές εβδομάδες, προλαβαίνοντας την Αpple και το δικό της iTunes Match.
Δεν είναι όμως ακόμη σίγουρο εάν η εταιρία του Larry Page θα μπορέσει να συνάψει τις αναγκαίες συμφωνίες με τις δισκογραφικές εταιρίες και τους διανεμητές τους. Η πρώτη προσπάθεια της Google για διαμοίραση αρχείων «έπεσε έξω» αφού υπήρχαν ανησυχίες για παράνομη διακίνηση αρχείων και όλα τα… συναφή.
Το μόνο που παραμένει να δούμε είναι εάν η Google θα πετύχει μία συνταγή η οποία ούτε είναι και τόσο πρωτοπόρα αλλά και της οποίας τον τομέα η ίδια η εταιρία είχε χαρακτηρίσει ως «παράλογη και μη βιώσιμη»

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC