Νέοι νόμοι για το internet έρχονται στην Μ. Βρετανία!

Νέοι νόμοι για το internet έρχονται στην Μ. Βρετανία!

Έρχεται ο νόμος  “τριών χτυπημάτων” για τους χρήστες του διαδικτύου της Μ. Βρετανίας.

Ο νόμος των “τριών χτυπημάτων” που ξεκίνησε … να ισχύει εδώ και λίγο καιρό στη Γαλλία μάλλον άνοιξε το δρόμο και για τις άλλες χώρες.

Έτσι η Μεγάλη Βρετανία, ετοιμάζει αυστηρές ποινές σε όσους δεν συμμορφωθούν με τους νέους νόμους που θα τεθούν σε ισχύει σε λίγες μέρες.

Σκοπός των νέων νόμων είναι φυσικά ο περιορισμός της παραβατικής δράσης μερικών χρηστών στο Internet.

Όσοι λοιπόν μεταξύ άλλων κατεβάζουν παράνομα μουσική και ταινίες η κυβέρνηση θα τους τιμωρεί κόβοντάς του τη σύνδεση στο Internet και για να μην πουν οι χρήστες οτι η κυβέρνηση παραβιάζει τα ατομικά τους δικαιώματα, η ρύθμιση αυτή συμπεριλαμβάνεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο με πολλούς τύπους παραβατικής συμπεριφοράς.

Οι νόμοι αυτοί το πιο πιθανό είναι να περάσουν χωρίς ιδιαίτερες αντιδράσεις μιας και το  internet στη χώρα δεν είναι και το πιο ελεύθερο που υπάρχει…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC