Νέο πακέτο για χρήση ίντερνετ από το κινητό τηλέφωνο

Νέο πακέτο για χρήση ίντερνετ από το κινητό τηλέφωνο

 

Επιπλέον, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, όσοι ενεργοποιήσουν το πακέτο «Surf & Email 100» θα λαμβάνουν ως δώρο επιπλέον 400 ΜΒ. Αυτό σημαίνει πως το πακέτο με 5 ευρώ θα προσφέρει συνολικά 500 ΜΒ!

Τα ΜΒ του συγκεκριμένου πακέτου θα ισχύουν για 30 ημέρες από την ενεργοποίηση του. Μετά το τέλος των διαθέσιμων ΜΒ, για επιπλέον χρήση Μobile Ιnternet, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουν είτε κάποιο άλλο πακέτο Mobile Internet, είτε θα ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία «Vodafone Internet Όλη-Μέρα», με χρέωση 1 ευρώ ανά ημέρα χρήσης.

Οι συνδρομητές που θα κάνουν χρήση του προγράμματος, θα ενημερώνονται με δωρεάν SMS από τη Vodafone, όταν φτάσουν το 80% και το 100% της χρήσης των διαθεσίμων ΜΒ. Ακόμη, στέλνοντας ένα δωρεάν κενό SMS στο 1286 ή καλώντας επίσης δωρεάν στο 1252, θα μπορούν να ενημερωθούν για τα υπολειπόμενα MB.

Το πακέτο «Surf & Email 100» μπορεί να ενεργοποιηθεί από τους συνδρομητές καρτοκινητής και καρτοπρογράμματος καλώντας δωρεάν στο 1286 ή στέλνοντας δωρεάν «ΣΕ 100» ή «SE 100» στο 19109

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC