Νέο update του iOS 5 υπόσχεται βελτίωση της αυτονομίας του iPhone.

Νέο update του iOS 5 υπόσχεται βελτίωση της αυτονομίας του iPhone.

Η Apple ετοιμάζει update για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν μερικοί … χρήστες, με τη μπαταρία του iPhone 4S

Πολλοί είναι οι χρήστες που έτρεξαν να αγοράσουν το νέο iPhone 4S το οποίο εκτός από τις εκπληκτικές νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που διαθέτει υποσχόταν και μεγάλη αυτονομία μπαταρίας.

Η μπαταρία λοιπόν όπως και με το iPhone 4 έτσι και με το iPhone 4S τελειώνει πολύ γρήγορα με το iOS 5 και όπως ήταν αναμενόμενο οι χρήστες άρχισαν να στέλνουν στην Apple email με παράπονα σχετικά με αυτό.

Από την πλευρά της η εταιρία, επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει για το πρόβλημα αυτό που αντιμετωπίζουν μερικοί χρήστες και ήδη οι τεχνικοί της εργάζονται για την επίλυσή του.

Σύμφωνα με την εταιρία, η αιτία του προβλήματος αυτού, οφείλεται σε κάποια bug τα οποία επηρεάζουν την διάρκεια της μπαταρίας και ήδη στην δοκιμαστική έκδοση του iOS 5 που κυκλοφόρησε για τους developpers, βελτιώνει αρκετά την αυτονομία της συσκευής.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC