Ξεκινάει η ανέγερση της ναυαρχίδας της Apple

Ξεκινάει η ανέγερση της ναυαρχίδας της Apple

Εδώ και σχεδόν 2 χρόνια, η Apple σχεδιάζει ένα νέο «πρωτότυπο» κατάστημα-ναυαρχίδα, στο Palo Alto. Ωστόσο σήμερα η εταιρεία …

φαίνεται να είναι έτοιμη να ξεκινήσει την κατασκευή του νέου αυτού καταστήματος.

Η Apple θα κατασκευάσει το κατάστημά της στο Palo Alto, λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον ήδη υπάρχον κατάστημά στην 340 University Avenue, με τα έργα να αρχίζουν σύντομα, σύμφωνα με τις Αρχές της πόλης.

Στις 12 Δεκεμβρίου, χορηγήθηκε στην Apple οικοδομική άδεια για ένα διώροφο κτίριο, επιτρέποντας στην εταιρεία να προχωρήσει στο -αξίας 3,15 εκατομμυρίων δολαρίων- έργο, το οποίο περιγράφεται ως ένα «νέο πρωτότυπο» και ένα μέρος «συγκέντρωσης για την κοινότητα».

Το νέο κτίριο θα διαθέτει υαλοπίνακες, δέντρα, και θα πλαισιώνεται από πέτρινη επένδυση κάτω από ένα γυάλινο στέγαστρο, με μία είσοδο τριών μέτρων.

Η οροφή θα είναι ελαφρώς κυρτή, βοηθώντας στην εισροή του φυσικού φωτός, ενώ η έντονη παρουσία του γυαλιού θα διαφημίζει την αμεσότητα μεταξύ του εσωτερικού του μαγαζιού και των περαστικών από το δρόμο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC