Ξεπέρασε τα 3 δισ. downloads το Windows Phone Store

Ξεπέρασε τα 3 δισ. downloads το Windows Phone Store

Διαθέσιμο στο κατάστημα εφαρμογών και το επίσημο app του Instagram

Ανακοινώθηκε επίσημα από τη Microsoft ότι το Windows Phone Store ξεπέρασε τα 3 δισ. downloads εφαρμογών και πλέον καταγράφει περισσότερες από 10 εκατ. συναλλαγές ημερησίως.

Μπορεί αυτοί οι αριθμοί να είναι μικρότεροι σε σχέση με Google Play ή App Store, ωστόσο δείχνουν ότι το κατάστημα εφαρμογών κερδίζει έδαφος.

Η εταιρεία συμπληρώνει ότι κάθε ημέρα προστίθενται περίπου 500 νέες εφαρμογές και μία από αυτές είναι η επίσημη εφαρμογή του Instagram, αν και σε έκδοση beta για την ώρα με συμβατότητα μόνο για συσκευές με Windows Phone 8.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η εφαρμογή περιλαμβάνει όλα τα φίλτρα που γνωρίζουμε από τις αντίστοιχες σε iOS και Android, δυνατότητα διαμοιρασμού σε κοινωνικά δίκτυα, δυνατότητα βαθμολόγησης, hashtags και εύρεση άλλων χρηστών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC