Ξεπουλάει το νέο iPhone

Ξεπουλάει το νέο iPhone

Παρά τη μουδιασμένη  υποδοχή και τα όποια προβλήματα έχουν να κάνουν με τη διαχείριση της  μπαταρίας (ενώ η Apple απέστειλε … ήδη στους προγραμματιστές νέα δοκιμαστική έκδοση 5.0.2 του λειτουργικού iOS, η οποία αναμένεται να επιλύει το θέμα), το iPhone 4S είναι το τηλέφωνο με τον υψηλότερο ρυθμό πωλήσεων, προσφέροντας για άλλη μια φορά στην εταιρεία εντυπωσιακά κερδοφόρα αποτελέσματα.

Δημοσίευμα του  περιοδικού Forbes, που επικαλείται στοιχεία αναλυτών της Canaccord Genuity, αναφέρει ότι οι συνολικές πωλήσεις iPhone (καθώς και το προηγούμενο μοντέλο παραμένει διαθέσιμο σε προνομιακή τιμή) υπολογίζεται να φτάσουν τα 29 εκατομμύρια συσκευές μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, δίνοντας στην Apple περισσότερα από τα μισά κέρδη της αγοράς των smartphones, στη διάρκεια του τελευταίου και εορταστικού τρίμηνου του έτους. Ετσι και παρόλο που η Samsung είχε εκτοπίσει το προηγούμενο τρίμηνο την Apple από την πρώτη θέση των πωλήσεων «έξυπνων» κινητών τηλεφώνων (καθώς οι καταναλωτές ανέμεναν το νέο iPhone), η εταιρεία που ίδρυσε ο Στιβ Τζομπς προσβλέπει τώρα στο 52% των κερδών από τη συγκεκριμένη αγορά.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το τρίτο τρίμηνο του 2011, Apple και Samsung συγκέντρωσαν το σχεδόν «μονοπωλιακό» 81% των κερδών της βιομηχανίας των smartphones.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC