Οικονομικά προγράμματα δεδομένων για το νέο iPad

Οικονομικά προγράμματα δεδομένων για το νέο iPad
 
Μια σειρά από ελκυστικά προγράμματα δεδομένων για το νέο iPad που θα επιτρέψουν στους χρήστες να συνδέονται με το γρήγορο HSPA + δίκτυο, σε ταχύτητες έως και 42,2 Mbps, θα προσφέρει από τις 23 Μαρτίου η Vodafone.

Ενδεικτικά, αναφέρεται πως η σύνδεση στο διαδίκτυο θα μπορεί να γίνει μέσω του οικονομικού προγράμματος «i-Broadband 500MB» από 10 ευρώ/μήνα.

Η τρίτη γενιά iPad είναι μια κινητή συσκευή που ορίζει την κατηγορία και διαθέτει μια εκπληκτική νέα οθόνη Retina, τον νέο επεξεργαστή Α5Χ της Apple με τετραπύρηνα γραφικά και μια κάμερα iSight 5 megapixel με προηγμένα οπτικά για τη σύλληψη εκπληκτικών φωτογραφιών και βίντεο HD 1080p.

Συνεχίζει να διαθέτει μπαταρία με 10 ώρες διάρκεια ζωής ενώ παραμένει εκπληκτικά λεπτό και ελαφρύ. Το iPad με Wi-Fi +4G έχει παγκόσμια χρήση, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδεθούν με δίκτυα υψηλής ταχύτητας σε όλο τον κόσμο όταν ταξιδεύουν.

Αναφορικά με τα οικονομικά προγράμματα της Vodafone για το νέο iPad, ο κ. Σπύρος Σίδερης, Terminals Senior Manager της Vodafone Ελλάδος, δήλωσε σχετικά:

«Για εμάς τους ανθρώπους της Vodafone, είναι πολύ σημαντικό να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των καταναλωτών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες. Με το νέο iPad οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορο Mobile Internet στο οικονομικό πρόγραμμα “i-Broadband 500MB” από 10€/μήνα μέσω του πρωτοποριακού τεχνολογικά δικτύου της Vodafone που χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ποιότητα, υψηλές ταχύτητες mobile internet και εκτενή κάλυψη 3G».

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC