Οι «άτακτοι» του διαδικτύου έχουν την ιστοσελίδα τους

Οι «άτακτοι» του διαδικτύου έχουν την ιστοσελίδα τους

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων δίνει μεγάλης επισκεψιμότητας ιστοσελίδα της Αυστραλίας …

που ειδικεύεται στην… μοιχεία. 

Ο δικτυακός τόπος της μοιχείας, ashleymadison.com.au, που έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο μέλη στην Αυστραλία, επιστρέφει τα χρήματα στους «πελάτες» που δεν μένουν ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες της, εν προκειμένω σε αυτούς που δεν καταφέρνουν να βρουν το ταίρι τους!

Η δημοφιλής ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί το 2001 έχει κατηγορηθεί από πολλές οικογένειες ότι κερδίζει χρήματα εκμεταλλευόμενη τη θλίψη και τη μοναξιά που νιώθουν οι άνθρωποι.

Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε από δύο καθηγήτριες κοινωνιολογίας, την Ντιάν Ουιζόσκι, από το πανεπιστήμιο της Νεμπράσκα, και τη Σέριλ Τσάιλντερς, από το πανεπιστήμιο Ουόσμπορν, έδειξε ότι οι γυναίκες είναι πιο τολμηρές στο να συναντήσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους και να αναρτούν φωτογραφίες με προκλητικό ερωτικό περιεχόμενο σε σχέση με τους άνδρες. Όμως η παράτολμη συμπεριφορά, της κάνει πιο απρόσεκτες στην κάλυψη των ιντερνετικών τους ιχνών.

Όλοι όσοι απάντησαν στις ερωτήσεις ήταν άνθρωποι που διατηρούσαν εξωσυζυγικές σχέσεις ή που είχαν κατά νου να απατήσουν τον σύντροφό τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC