Οι Αρχές συνέλαβαν 15 χάκερ από τους Αnonymous!

Οι Αρχές συνέλαβαν 15 χάκερ από τους Αnonymous!

Στα ίχνη των Anonymous φαίνεται πως είναι και οι αρχές της Ιταλίας και της Ελβετίας μετά 15 που συνελήφθησαν και … άλλα 30 που αναζητούνται

Σε εφόδους που έκαναν οι ιταλικές και οι ελβετικές αρχές συνέλαβαν 15 άτομα τα οποία φέρονται να είναι μέλη της ομάδας χάκερ Anonymous.

Τα φερόμενα ως μέλη των Anonymous είναι από 15 έως 28 ετών, ενώ «αρχηγός» τους φέρεται να είναι ένας 26χρονος Ελβετο-Ιταλός με το ψευδώνυμο Phre.

Για την ώρα πάντως οι ιταλικές αρχές ψάχνουν ακόμα 30 άτομα, για τα οποία έχουν πληροφορίες οτι ανήκουν ή έχουν συμμετέχει σε δράσεις των Anonymous.

Οι Anonymous από την πλευρά τους, μόλις έγιναν γνωστά τα ονόματα των συλληφθέντων ορκίστηκε εκδίκηση κι έτσι κάλεσε τα μέλη της στην Ιταλία να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά κρατικών και κυβερνητικών στόχων.

Έτσι λοιπόν το πιο πιθανό είναι μέσα στις επόμενες ημέρες να δούμε πολλές επιθέσεις denial of service σε διάφορα κυβερνητικά sites

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC