Οι γυναίκες προτιμούν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο παρά να κάνουν σεξ!

Οι γυναίκες προτιμούν να σερφάρουν στο Διαδίκτυο παρά να κάνουν σεξ!

Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, στην οποία κλήθηκαν συμμετέχοντες και από τα δύο φύλα, να επιλέξουν από μία λίστα …

καθημερινών δραστηριοτήτων, τρεις χωρίς τις οποίες δεν θα μπορούσαν να ζήσουν για ένα μήνα. 

Τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες επέλεξαν για τις δύο πρώτες θέσεις, ως απολύτως απαραίτητα τον ύπνο και το σερφάρισμα στο διαδίκτυο, ωστόσο αναφορικά με το τρίτο υπήρξαν κάποιες διαφορές στα θέλω τους.

Ενώ οι άντρες επέλεξαν το σεξ, το ωραίο φίλο επέλεξε να κάνουν μπάνιο. Όμως η γενικότερη μελέτη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες αρχίζουν και ασχολούνται περισσότερο με την τεχνολογία, που μέχρι τώρα υπήρξε ένας παραδοσιακά ανδροκρατούμενος χώρος.

Για την ακρίβεια σε ένα δείγμα πληθυσμού ηλικίας μεταξύ 18 και 54, ένα 54% των γυναικών είναι κάτοχοι «έξυπνων» κινητών, με μόλις το 46% το αντίστοιχο στους άντρες.

Η έκθεση όμως συνεχίζει στο ότι οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να έχουν κάποιο παιχνίδι κατεβασμένο στο κινητό τους, παρά οι άντρες, ενώ σε ποσοστό 44% διαθέτουν Wii, εν αντιθέσει με τους άντρες που το ποσοστό κυμαίνεται στο 41%.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC