Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το 2011

Οι δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το 2011

To StumbleUpon, το site που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε το διαδίκτυο μέσω του κουμπιού του, «Stumble!», δημοσιοποίησε το Best …

Of StumbleUpon 2011, μαζί με το παρακάτω infographic.

Τα πιο δημοφιλή θέματα για το 2011 ήταν ο σεισμός της Ιαπωνίας και το τσουνάμι, ο «Βασιλικός Γάμος» και ο θάνατος του Steve Jobs. Στην πραγματικότητα, μετά το θάνατο του Jobs στις 5 Οκτωβρίου, σημειώθηκε μία αύξηση της τάξης του 199.500% στις αναζητήσεις για τον συν-ιδρυτή της Apple.

Κατά τη διάρκεια του Super Bowl, πραγματοποιούνταν περίπου 41 «stumbles» από κινητές συσκευές ανά δευτερόλεπτο, κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι το 80% των ανθρώπων επιτελούν διάφορες εργασίες από τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς παρακολουθούν τηλεόραση.

Οι πιο δημοφιλείς συνδέσεις περιλαμβάνουν αποσπάσματα του Albert Einstien, street installations από τον Mark Jenkins και μια χιουμοριστική λίστα για το πώς να εκνευρίσετε τους τριγύρω σας.

Μερικές ακόμα ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με το site, έχουν να κάνουν με το ότι κατάφερε και έφτασε τα 20 εκατομμύρια χρήστες τον Οκτώβριο, καθώς και ότι έλαβε έναν ανασχεδιασμό τον Δεκέμβριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC