Οι νέες αλλαγές του Facebook!

Οι νέες αλλαγές του Facebook!

Το Facebook όπως είναι γνωστό μέχρι σήμερα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάνει λειτουργικές αλλά κι αισθητικές αλλαγές. Αυτή τη φορά, …

οι αλλαγές γίνονται κυρίως στο λειτουργικό κομμάτι της υπηρεσίας με την προσθήκη δύο νέων λειτουργιών.

Η πρώτη προσθήκη είναι μία λειτουργία η οποία επιτρέπει στον κάθε χρήστη να κάνει highlight τις αναρτήσεις που τον ενδιαφέρουν στο newsfeed του.

Για την ώρα δεν έχουν δοθεί περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία αυτή, όμως δεν αποκλείεται μελλοντικά να μπορεί να προβλέπει τι ενδιαφέρει τον κάθε χρήστη με βάση αυτά που έχει κάνει highlight στο παρελθόν.

Η δεύτερη νέα προσθήκη του Facebook ονομάζεται Ticker και στην ουσία αποτελεί ένα αφιλτράριστο newsfeed όλων των Facebook φίλων του χρήστη κι εμφανίζεται στην δεξιά μπάρα της ιστοσελίδας.

Όπως είναι αναμενόμενο οι αλλαγές αυτές ενεργοποιούνται σταδιακά ανα περιοχή γι‘ αυτό όσοι χρήστες δεν τις έχουν ακόμα ενεργοποιημένες απλά να κάνουν λίγη υπομονή λίγες μέρες.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC