Οι σπουδές και τα επαγγέλματα της τεχνολογίας

Οι σπουδές και τα επαγγέλματα της τεχνολογίας
Τα Public υποδέχονται ξανά τον καθηγητή του Athens Information Technology (ΑΙΤ) και επισκέπτη καθηγητή του πανεπιστημίου Imperial, δρ. Φώτιο …
Ταλάντζη, ο οποίος θα παρουσιάσει στο κατάστημα του Συντάγματος, ένα ενδιαφέρον σεμινάριο σχετικά με τις προοπτικές σπουδών και επαγγελμάτων στον κόσμο της τεχνολογίας.
Πηγή έμπνευσης του συγκεκριμένου σεμιναρίου αποτελεί το γεγονός ότι η τεχνολογία έχει πλέον γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Ακόμη, δημιουργεί ανεξερεύνητες ευκαιρίες για την ανάπτυξη επαγγελμάτων και δεξιοτήτων που συνδυάζονται με τη χρήση των αμέτρητων τεχνολογικών υπηρεσιών και προϊόντων.

Σε όλους τους επισκέπτες θα διανεμηθεί δωρεάν ο ανεξάρτητος οδηγός σπουδών «Πάμε Πανεπιστήμιο» ο οποίος περιέχει πληροφορίες για όλα τα τριτοβάθμια ιδρύματα της Ελλάδας και τα τμήματα τους, ενώ θα προσφέρεται δωρεάν και το ειδικό τεστ ανίχνευσης δεξιοτήτων Ηorizon της εταιρείας συμβούλων επαγγελματικού προσανατολισμού Orientum.

Το σεμινάριο αυτό με τίτλο «Τεχνολογία: μια δημιουργική κατεύθυνση» θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο κατάστημα του Public στο Σύνταγμα.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο της συνεργασίας των καταστημάτων Public με το ΑΙΤ στον τομέα της τεχνολογίας.

Προς αυτή τη κατεύθυνση προγραμματίζεται μια σειρά σεμιναρίων που επικεντρώνονται στην πλήρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού σε θέματα τεχνολογίας, όπως είναι:

-Games for Good
-Τέχνη και Τεχνολογία
-Ορθή και ασφαλής χρήση του internet και της τεχνολογίας για γονείς
-Νέες τάσεις στην τεχνολογία
-Ψηφιακές Πόλεις (Digital Cities)
-Το σπίτι του μέλλοντος (ευφυή και αυτόνομα συστήματα)
-Disruptive innovation (συσκευές που άλλαξαν τον κόσμο)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC