Οι χρήστες του Facebook εμπιστεύονται πιο εύκολα τους φίλους τους!

Οι χρήστες του Facebook εμπιστεύονται πιο εύκολα τους φίλους τους!

Σύμφωνα με μία έρευνα, οι χρήστες του Facebook και των κοινωνικών δικτύων είναι εξίσου κοινωνικοί και στην κανονική τους ζωή … κι εμπιστεύονται πιο εύκολα τους ανθρώπους.

Μία νέα έρευνα που έγινε δείχνει οτι οι χρήστες του Facebook, όχι μόνο δεν είναι αποξενωμένοι από τους φίλους τους, αλλά ακριβώς το αντίθετο, έχουν δηλαδή ακόμα πιο στενούς φίλους που εμπιστεύονται.

Σύμφωνα με την έρευνα, όσοι χρησιμοποιούν το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, έχουν κατά 9% πιο ισχυρούς δεσμούς με τους φίλους τους σε σχέση με τους άλλους χρήστες του διαδικτύου ενώ μεγαλύτερη κοινωνική υποστήριξη από τους γύρω τους.

Η έρευνα έγινε σε ένα δείγμα 2.255 ενήλικων Αμερικάνων και οι ερωτήσεις αφορούσαν τη δραστηριότητά που έχουν στο Facebook.

Τα αποτελέσματα των ερωτήσεων, έδειξαν οτι όσοι χρησιμοποιούν το site πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχουν περισσότερες πιθανότητες να εμπιστευτούν πιο εύκολα συνανθρώπους τους.

Τέλος οι χρήστες του Facebook σύμφωνα πάντα με την έρευνα αυτή, φαίνεται πως έχουν έχουν περισσότερη σχέση με τα κοινά αφού κατά τη διάρκεια των αμερικανικών εκλογών του περσινού Νοέμβρη, οι φανατικοί χρήστες του Facebook είχαν περισσότερες πιθανότητες να πάνε σε κάποια πολιτική εκδήλωση και να ψηφίσουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC