Οι χρήστες του Internet Explorer είναι χαζοί;

Οι χρήστες του Internet Explorer είναι χαζοί;

Μία έρευνα εταιρίας ευρέσεως εργατικού δυναμικού έδειξε οτι οι χρήστες του Internet Explorer είναι… Χαζοί.Ένα περίεργο τεστ ευφυΐας έκανε μία συμβουλευτική εταιρία ευρέσεως εργατικού δυναμικού, που αφορούσε τη εξυπνάδα του χρήστη σε σχέση με τον browser που χρησιμοποιούν.

Σύμφωνα με το τεστ αυτό, οι χρήστες των εκδόσεων 6 έσω και 9 του Internet Explorer είναι πολύ πιο χαζοί από εκείνους που χρησιμοποιούν κάποιον άλλον browser για την περιήγηση τους στο διαδίκτυο.

Σίγουρα τα αποτελέσματα αυτά δεν χαροποιούν καθόλου τη Microsoft όμως κάνουν χαρούμενους όλους εκείνους που χρησιμοποιούν κάποιον άλλο browser και ιδιαίτερα εκείνους που χρησιμοποιούν τον Opera αφού σύμφωνα με την έρευνα είναι και οι πιο  έξυπνοι.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC