Οι χρήστες Windows 11 μπορούν να διαχειρίζονται Android smartphones με το Copilot

Οι χρήστες Windows 11 μπορούν να διαχειρίζονται Android smartphones με το Copilot

Το Copilot, η υπηρεσία τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft επιτρέπει πλέον τη διαχείριση συσκευών που τρέχουν Android 14 απευθείας από ένα PC. Αν έχετε συνδέσει τη συσκευή σας μέσω του Phone Link, ο βοηθός AI θα λαμβάνει μηνύματα, θα δημιουργεί ειδοποιήσεις και θα αποκτά επιπλέον πληροφορίες.

Για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία θα πρέπει να κάνετε μια επίσκεψη στη διεύθυνση copilot.microsoft.com. Στη συνέχεια θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Phone plug-in μέσω του hamburger menu και στη συνέχεια θα σταλούν εντολές στο Copilot. Λόγω των πολλαπλών αιτημάτων, η υπηρεσία μπορεί να χρειαστεί έως και ένα λεπτό μέχρι να μπορέσει να ανταποκριθεί.

Το Phone Link είναι μια υπηρεσία των Windows που επιτρέπει τη σύνδεση τηλεφώνων με υπολογιστές. Θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε το Windows app από το Google Play. Ορισμένοι κατασκευαστές, όπως η Samsung, η Honor, η Oppo, η OnePlus και η Realme), παρέχουν πλήρη πρόσβαση στις συσκευές τους, κάνοντας δυνατή την απομακρυσμένη λειτουργία τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC