Οι Anonymous ετοιμάζονται να επιτεθούν στο Hollywood!

Οι Anonymous ετοιμάζονται να επιτεθούν στο Hollywood!

Η ομάδα hacker Anonymous ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να ασχοληθεί με το χώρο της Showbiz…

Φυσικά με την ανακοίνωση τους αυτή … εννοούν οτι ετοιμάζουν κάποια ταινία αλλά οτι ετοιμάζονται να βγάλουν στη φόρα τα “άπλυτα” ηθοποιών και τραγουδιστών του Hollywood.

Ανάμεσα στα αρχεία που ετοιμάζονται να δώσουν στη δημοσιότητα υπάρχουν γυμνές φωτογραφίες και διάφορα ακατάλληλα βίντεο, emails, σενάρια που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί και πολλά άλλα.

Για την ώρα έχουν δημοσιευθεί διάφορα σενάρια από ταινίες που πρόκειται να βγουν στο cinema καθώς και οι διευθύνσεις των προσωπικών email των Tom Cruise, τον Gerald Butler και τη Miley Cyrus ενώ αναμένεται να δούμε πολύ σύντομα και πιο “HOT” προσωπικά δεδομένα να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πάντως από την πλευρά τους, οι ηθοποιοί και οι τραγουδιστές μέσω των manager τους δεν έχουν κάνει κάποιο σχόλιο για την ανακοίνωση των Anonymous.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC