Οι Anonymous καλούν σε αποχή από τα προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας

Οι Anonymous καλούν σε αποχή από τα προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

το κοινό οι … Anonymous, σε ανακοίνωσή τους. Θεωρούν μάλιστα ότι είναι η μόνη αντίδραση στα προτεινόμενα νομοσχέδια κατά της πειρατείας, SOPA και PIPA.

Ο «Μαύρος Μάρτιος» (Black March) υποστηρίζουν ότι θα χτυπήσει τα λόμπι των εταιρειών μουσικής, ταινιών και media ακριβώς εκεί που τα πονάει. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τους μάλιστα, τέσσερις εβδομάδες, αποχής από τέτοιες αγορές θα δημιουργήσει μία τεράστια τρύπα στα κέρδη των εταιρειών του χώρου των media και της διασκέδασης. Θα είναι σημαντικό πλήγμα οικονομικό πλήγμα το οποίο με τη σειρά τους θα αντιληφθούν και οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου, καθώς οι μετοχές θα καταρρεύσουν λόγω της τεράστιας απώλειας εσόδων, συμπληρώνουν.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC