Οι online ταινίες ξεπερνούν DVD και Blue-Ray

Οι online ταινίες ξεπερνούν DVD και Blue-Ray
 
Όλο και περισσότερα άτομα επιλέγουν να παρακολουθήσουν ταινίες online αντί να αγοράσουν ή να νοικιάσουν κάποιο Blue-Ray ή DVD. Όπως αναφέρει έρευνα του IHS Screen Digest περίπου 3.4 δισεκατομμύρια ταινίες αναμένεται ότι θα παρακολουθήσουν μέσω Internet οι καταναλωτές στις ΗΠΑ μέσω υπηρεσιών όπως το Netflix και το iTunes.

Την ίδια στιγμή δεν αναμένεται να αγοραστούν ή να νοικιαστούν περισσότερες από ένα δισεκατομμύριο ταινίες σε φυσική μορφή δηλαδή σε δίσκο Blue-Ray ή DVD.

Σε ότι αφορά το συνολικό τζίρο βέβαια, η εικόνα είναι τελείως διαφορετική. Σε 11.1 δισεκατομμύρια δολάρια αναμένονται τα έσοδα από Blue-Ray ή DVD για το 2012 ενώ οι αντίστοιχες εισπράξεις για την πώληση ταινιών μέσω Internet με το ζόρι θα ξεπεράσουν το 1.72 δισεκατομμύριο δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC