Ολοκληρωμένες λύσεις για καλύτερο έλεγχο του κόστους

Ολοκληρωμένες λύσεις για καλύτερο έλεγχο του κόστους
 
Έλεγχο του λογαριασμού τους, αλλά και ευελιξία στην πλοήγηση στο Internet προσφέρει στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις η Cosmote, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις ανάγκες τους.

Με την υπηρεσία Cosmote Cost Control και τα Πακέτα Extra οι συνδρομητές που ανήκουν στα επαγγελματικά προγράμματα Cosmote Business έχουν τη δυνατότητα να:

• ενημερώνονται αυτόματα με δωρεάν SMS όταν καταναλώνουν το 80% της δωρεάν ενσωματωμένης χρήσης του προγράμματος τους

• αγοράζουν πακέτα EXTRA με δωρεάν επιπλέον χρήση (λεπτά και ΜΒ) συνεχίζοντας να επικοινωνούν οικονομικά για το υπόλοιπο του μήνα.

Επιπλέον, με τα προγράμματα Cosmote Internet Any Way οι Επαγγελματίες απολαμβάνουν μεγαλύτερη ευελιξία και ευκολία στο Internet, αφού μπορούν να χρησιμοποιούν ταυτόχρονα τα MB από το κινητό, το laptop ή το tablet τους, όπως θέλουν και με ένα μόνο πάγιο.

Έτσι, οι επαγγελματίες μπορούν να απολαμβάνουν γρήγορη πλοήγηση με τη σιγουριά του προηγμένου 3G δικτύου της Cosmote συνδυάζοντας με τα επαγγελματικά προγράμματα Cosmote Business το πρόγραμμα Cosmote Internet Any Way που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι συνδρομητές μπορούν να απευθύνονται σε όλα τα καταστήματα Cosmote, Γερμανός και OTE, να καλέσουν την Εξυπηρέτηση Εταιρικών Πελατών Cosmote στο 13839 δωρεάν από το εταιρικό τους κινητό ή να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.cosmote.gr.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_912.jpeg?w=1110

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_1011.jpeg?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC