Ουρές και στην Ελλάδα για το iPad

Ουρές και στην Ελλάδα για το iPad
 
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα διάθεσης του νέου iPad στην Ελλάδα και τα Apple Fanboys της Ελλάδας αποδεικνύουν ότι δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τα αντίστοιχα του εξωτερικού. Έτσι λοιπόν πιστά στην παράδοση σχημάτισαν και αυτά ουρές προκειμένου να πάρουν τη νέα συσκευή της Apple όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν που ανέβηκαν έξω από το κατάστημα Golden-i, το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα έντονο και στην Ελλάδα. Έχει ενδιαφέρον άλλωστε ότι, όπως ενημερώνουν στελέχη της iSquare, αντίστοιχα φαινόμενα παρατηρήθηκαν και στα υπόλοιπα σημεία πώλησης του νέου iPad. Το γεγονός που έχει ως συνέπεια τη σχεδόν βέβαιη εξάντληση και των 3.000 τεμαχίων που είχε ζητήσει η εταιρεία στην πρώτη της παραγγελία από το εξωτερικό.

Σε κάθε περίπτωση πάντως η iSquare ενημερώνει ότι ήδη έχουν γίνει νέες παραγγελίες στην Apple οπότε ακόμη και αν εξαντληθεί η αρχική ποσότητα η επιπλέον ζήτηση θα καλυφθεί πολύ γρήγορα.

https://i0.wp.com/techit.gr/wp-content/uploads/2012/03/fetcher_103.png?w=1110

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC