Ο ιδρυτής του Twitter… παραιτείται!

Ο ιδρυτής του Twitter… παραιτείται!

Μετά από πέντε χρόνια ο 37χρονος συνιδρυτής και εκπρόσωπος … του Twitter, Biz Stone, παραιτείται για να εστιάσει σε «νέα μεγάλη επιχείρηση του internet».

O Stone, θα συνεργαστεί ξανά με τους παλιούς του συναδέλφους με σκοπό την εφεύρεση μιας καινοτομίας που θα είναι το μέλλον του διαδικτύου.Έχει σκοπό να επιστρέψει στην εταιρεία που είχε φέρει την έμπνευση του Twitter πριν πέντε χρόνια, την «The Obvious Group».

Η εν λόγω εταιρεία δημιουργεί «συστήματα που βοηθούν τους ανθρώπους να δουλεύουν μαζί για να καλυτερεύσουν τον κόσμο».

Το Twitter, θα πρέπει να λειτουργεί πλέον χωρίς τον άνθρωπο που το ανέπτυξε τόσο πολύ αν και ο Stone θα συνεχίζει να δίνει τις πολύτιμες συμβουλές στους συναδέλφους του.

Ο κ. Stone δήλωσε στο προσωπικό του μπλογκ ότι «η δουλειά μου στο Twitter έχει διαρκέσει για πάνω από μισή δεκαετία και θα συνεχίσω να δουλεύω με την εταιρεία για πολλά χρόνια ακόμη». Αυτό μάλλον είναι καλό νέο για το Twitter, που μέσα στα πέντε χρόνια από την δημιουργία του έχει αλλάξει τέσσερις γενικούς διευθυντές.

Εξηγώντας την απόφασή του να επανεκκινήσει το «The Obvious Group» είπε πως δεν είχε ποτέ ενθουσιαστεί τόσο πολύ με τις δυνατότητες εξέλιξης του διαδικτύου.

«Η δυνατότητα να ενώσεις τόσο μεγάλους αριθμούς ανθρώπων αλλάζει θεμελιωδώς την φύση των πραγμάτων που είναι εφικτά όσον αφορά την δημιουργία επιχειρήσεων στο διαδίκτυο,» είπε ο κ. Stone.

Πηγή: Independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC