Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ παρουσίασε το νέο Facebook

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ παρουσίασε το νέο Facebook

 

σελίδα. Για να προστεθεί και λειτουργικότητα στην «αυτοβιογραφία» σας, το Facebook παρουσίασε και τις εφαρμογές Lifestyle στο Οpen Graph. 

To Open Graph του Facebook, περιλαμβάνει οτιδήποτε έχει να κάνει με media, ταινίες, μουσική, τηλεόραση, νέα και βιβλία. Οι εφαρμογές Lifestyle, σας βοηθάνε να παρακολουθήσετε τις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητά σας, όπως βόλτες με το ποδήλατο, τηλεοπτικές εκπομπές, επιλογές μόδας. Το Facebook προχώρησε στην δημιουργία μίας νέας ομάδας εφαρμογών που μέχρι τώρα δεν ήταν δυνατή.

Παραδείγματος χάριν ας υποθέσουμε ότι προπονήστε με το Nike+, τότε αυτό θα φαίνεται και στο Timeline σας, ή με το Foodspotting, θα μπορείτε να παρακολουθείτε τα γεύματά σας. Οι εφαρμογές θα σας επιτρέπουν να καταχωρείτε οτιδήποτε κάνετε και να μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό και οι φίλοι σας.

Η παρουσίαση αναφερόταν στην δυνατότητα που πρακτικά σας δίνει να μπορείτε μετά από χρόνια να παρακολουθήσετε την απόδοση σας, ή το τρόπο που διασκεδάζετε όλο αυτό το διάστημα, όπως ακριβώς θα κάνατε και αν ξεφυλλίζατε το ημερολόγιό σας.

Ο Zuckerberg δήλωσε πως όλες αυτές οι εφαρμογές που δένουν ένα σωρό βιομηχανίες από πίσω αναπτύχθηκαν με στόχο να μπορεί να εκφράσετε ποιοι είστε και να ανακαλύψετε νέα πράγματα με τους φίλους σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC