Ο ποντίφικας απέκτησε τη δική του… «Πάπα App»!

Ο ποντίφικας απέκτησε τη δική του… «Πάπα App»!

Η Ansa κατασκεύασε εφαρμογή που ενημερώνει για τα πεπραγμένα του πάπα Φραγκίσκου

Ο νυν προκαθήμενος της καθολικής εκκλησίας που με τα πεπραγμένα του απασχολεί σε καθημερινή σχεδόν βάση τα Μέσα όλου του κόσμου, απέκτησε την… πάπα App!

Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων «Ansa» έφτιαξε μια πρωτοποριακή εφαρμογή που δίνει άμεση πρόσβαση στα νέα του πάπα Φραγκίσκου, μέσω έξυπνων κινητών και τάμπλετ!

Η εφαρμογή ονομάζεται «Papa Francesco News» και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να την «κατεβάσει» από το App Store και το Google Play.

Όπως αναφέρει η «Ansa» για την ώρα η… πάπα App δίνει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αποκτούν άμεση ενημέρωση στα τελευταία νέα που αφορούν τον πάπα Φραγκίσκο και «τρέχει» σε 4 γλώσσες: Ιταλικά, Αγγλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά.

Όλες οι πληροφορίες περιέχονται στην ιστοσελίδα papafrancesconewsapp.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC