Ο Murdoch παραδέχεται τα λάθη που έγιναν στο MySpace!

Ο Murdoch παραδέχεται τα λάθη που έγιναν στο MySpace!
Ο Rupert Murdoch, ο Διευθύνων σύμβουλος της News Corp παραδέχθηκε στο Twitter τα λάθη που έκανε με το Myspace. 

Mέσα … από τον επίσημο λογαριασμό του στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο, ο Διευθύνων σύμβουλος της News Corp, Rupert Murdoch, αναγνώρισε δημόσια την αποτυχία του MySpace, γράφοντας οτι έγιναν οι λάθος χειρισμοί,

Η News Corp. αγόρασε το 2005 το MySpace έναντι 580 εκατομμυρίων δολαρίων όμως όπως παραδέχθηκε οι κινήσεις που έγιναν δεν ήταν σωστές με αποτέλεσμα να το πουλήσει το 2011 για 35 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά την όχι και τόσο επιτυχημένη πορεία του site, πάντα από οικονομικής πλευράς, το Myspace, είναι ακόμα αρκετά δημοφιλές στους χρήστες αφού σύμφωνα με την Nielsen  βρίσκεται στην πέμπτη θέση στην κατάταξη για το 2011.

Τέλος μπορεί ο Murdoch να είχε δει από νωρίς την άνοδο των κοινωνικών δικτύων, όμως όπως δείχνουν οι κινήσεις της εταιρίας του δεν ήταν αρκετές για να μπορέσει να κερδίσει από το MySpace.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC