Πατέντες από την IBM αγοράζει το Facebook

Πατέντες από την IBM αγοράζει το Facebook
 

Δεδομένου ότι το Facebook πρέπει με κάθε τρόπο να αμυνθεί εναντίον της αγωγής που έχει ασκήσει εναντίον του η Yahoo! αποφάσισε να εξοπλιστεί με όχι μία ή δύο αλλά 750 επιπλέον πατέντες από την ΙΒΜ.

Πρόκειται για σημαντική προσθήκη στο οπλοστάσιο της καθώς η Yahoo! υποστηρίζει ότι το Facebook παραβιάζει τέσσερις πατέντες σχετικές με την διαφήμιση, δύο πατέντες σχετικές με το απόρρητο δεδομένων, δύο πατέντες σχετικές με την παραμετροποίηση, μία πατέντα σχετική με τα κοινωνικά δίκτυα και άλλη μία σχετική με τα μηνύματα.

Κάτι που ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει όμως, είναι ότι το Facebook δεν ξεκίνησε τώρα τη συστηματική αγορά πατεντών.

Από τις 60 ευρεσιτεχνίες που του ανήκουν, μόνο οι 15 προέρχονται από το ίδιο το Facebook. Εννέα προέρχονται από την HP, έντεκα από την Philips Electronics, τρεις από την British Telecoms, εννέα από την Walker Digital, μία από την Divan Industries, μία από την Applied Industries και έντεκα από το Friendster.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC