Περνά στην HTML5 το Google Analytics

Περνά στην HTML5 το Google Analytics

Πρόκειται για την δημοφιλέστερη και μια από τις πλέον λειτουργικές πλατφόρμες στατιστικών με δυνατότητες που ζηλεύουν ακόμη και ιδιαίτερα …

δαπανηρές λύσεις, ενώ το ίδιο είναι δωρεάν. Αναφερόμαστε φυσικά στο Google Analytics για το οποίο όλοι αναρωτιόνταν γιατί εξακολουθεί να χρησιμοποιεί Flash για να παρουσιάσει τα γραφήματα του.

Ευτυχώς η Google δεν καθυστέρησε πολύ τη μετάβαση και αν και αθόρυβα πραγματοποίησε την αλλαγή. Το Flash εγκαταλείφθηκε λοιπόν και αντικαταστάθηκε με την HTML5.

Όπως θα περίμενε κανείς, το νέο περιβάλλον είναι διαθέσιμο μόνο στη νέα έκδοση της υπηρεσίας της Google, η οποία πάντως εδώ και αρκετό καιρό έχει γίνει προεπιλογή για όλους.

Η αλλαγή αυτή λύνει το μεγάλο πρόβλημα που είχαν οι χρήστες προϊόντων της Apple καθώς λόγω του Flash, οι οποίοι μέχρι τώρα έπρεπε να χρησιμοποιούν τρίτες εφαρμογές προκειμένου να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτό.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC