Πιάνει «ταβάνι» το Facebook;

Πιάνει «ταβάνι» το Facebook;

 

υπηρεσίας. Όπως δείχνουν και οι αριθμοί, ο ρυθμός ανάπτυξης του Facebook επιβραδύνεται μέρα με τη μέρα. 

Με άλλα λόγια, το Facebook δεν καταφέρνει πλέον να προσελκύει πολλούς νέους χρήστες. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, η υπηρεσία “έβαζε” περίπου 20 εκατομμύρια νέους χρήστες κάθε μήνα, όμως ο ρυθμός αύξησης μετά βίας ξεπερνά πλέον τα 11 εκατομμύρια. Δεν είναι λίγες, μάλιστα, οι χώρες όπου το Facebook χάνει χρήστες κάθε μήνα. Ειδικότερα στις ΗΠΑ, υπήρχαν 149,4 εκατομμύρια χρήστες τον περασμένο Μάιο, σχεδόν 6 εκατομμύρια λιγότεροι από τον Απρίλιο.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν κάτι λιγότερο από 690 εκατομμύρια λογαριασμοί στο Facebook. Αν και τα 700 εκατομμύρια θα είναι γεγονός σε ελάχιστες εβδομάδες, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι τα 800 εκατομμύρια είναι ένας εφικτός στόχος για το επόμενο διάστημα.

πηγή: epcmag

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC