Πιστολάκι για τα μαλλιά που λειτουργεί με αισθητήρες

Πιστολάκι για τα μαλλιά που λειτουργεί με αισθητήρες

 

Για πολλές γυναίκες που φτιάχνουν τα μαλλιά τους με πιστολάκι, ίσως είναι λίγο εκνευριστικό, ειδικά όταν βιάζονται, να πατούν … κάθε φορά το κουμπί για να λειτουργήσει. 

Γι’αυτό το λόγο, στυλίστας στη Βρετανία είχε την ιδέα για ένα πιστολάκι που λειτουργεί με αισθητήρες προκειμένου, όπως είπε, να κάνει ευκολότερη τη ζωή των γυναικών. Κάθε φορά λοιπόν που το αφήνετε από το χέρι και το τοποθετείτε σε μια επιφάνεια, αυτό παύει αμέσως να λειτουργεί.

Με τον ίδιο τρόπο, αρχίζει ξανά τη λειτουργία του με το που θα το πιάσετε στο χέρι σας.

Κι όλα αυτά βέβαια με το αζημίωτο… Το πιστολάκι που έχει την ονομασία «αισθητήρας», κοστίζει περίπου 40 λίρες. Στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε επιδείξεις μόδας αλλά και από απλές καθημερινές γυναίκες στο σπίτι τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC