Πληρώνει για να γυμνάζεστε και χρεώνει όταν το αποφεύγετε

Πληρώνει για να γυμνάζεστε και χρεώνει όταν το αποφεύγετε

Κάθε νέα χρονιά, βάζουμε …

και νέους στόχους να κατακτήσουμε και ένας από τους πλέον συνηθισμένους είναι η απώλεια βάρους και η απόκτηση ενός ωραίου σώματος. Συνήθως η όλη αυτή χαρά κρατάει για λίγες μέρες και μετά αρχίζει και πάλι η φράση «από Δευτέρα δίαιτα». Μια νέα δωρεάν εφαρμογή για το iPhone όμως, η GymPact, φιλοδοξεί να πείσει τους χρήστες της να κρατήσουν την υπόσχεσή τους.

Η εφαρμογή επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει το πόσες φορές την εβδομάδα επιθυμεί να επισκέπτεται το γυμναστήριο και στη συνέχεια εκείνοι τοποθετούν ένα μικρό χρηματικό στο λογαριασμό τους στο GymPact. Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής: εάν ο χρήστης τελικά δεν πάει τις φορές που έχετε ορίσει στο γυμναστήριο, να κάνει check-in και να καθίσει για τουλάχιστον 30 λεπτά, τότε η εφαρμογή τραβάει κάποια χρήματα από το λογαριασμό με τους δημιουργούς της εφαρμογής να παίρνουν ένα 3% των συναλλαγών.

Εάν όμως είναι πιστοί και ακολουθούν το πρόγραμμά τους, δηλαδή επισκέπτονται το γυμναστήριο και παραμένουν για τουλάχιστον 30 λεπτά, τότε εκείνη θα τους ανταμείβει με ένα δολάριο. Τώρα το κατά πόσο αυτό θα ήταν αρκετό κίνητρο ή όχι για να ξεσηκώσει κόσμο από τον καναπέ είναι άλλο θέμα, επίσης προς το παρόν υποστηρίζει την ευρύτερη περιφέρεια των ΗΠΑ, όμως ίσως κυκλοφορήσει και κάποια για την Ευρώπη ή ακόμα και για την Ελλάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC