Πληρώστε με… το ρολόι σας

Πληρώστε με… το ρολόι σας
Η φράση «ο χρόνος είναι χρήμα», φαίνεται ότι πραγματικά ισχύει για το …
ψηφιακό ρολόι «TheGo». 

Αυτό το συνηθισμένο εμφανισιακά ψηφιακό ρολόι, διαθέτει τσιπ τεχνολογίας ασύρματης πληρωμής, ώστε να σας απελευθερώσει από το πορτοφόλι σας, ενώ πάνω του μπορείτε να αποθηκεύσετε και τον αριθμό ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.

Πρόκειται για ένα project της Rumba Time, μία εταιρεία η οποία κατασκευάζει χαμηλού κόστους ρολόγια που θυμίζουν κάτι από τα Swatch της δεκαετίας του ‘80.

Το «Go» αποτελεί προϊόν συνεργασίας με την Vitaband, η οποία ασχολείται με το εμπόριο ιατρικών ταινιών και ετήσιων συνδρομών στην υπηρεσία παροχής πληροφοριών έκτακτης ανάγκης.

Σε περίπτωση ανάγκης, οι γιατροί θα μπορούν να ενημερώνονται μέσω του αριθμού ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, για το ιατρικό ιστορικό του εκάστοτε ασθενή.

Το σύστημα ασύρματης πληρωμής, βασίζεται στην τεχνολογία Visa Paywave, για χρήση μαζί με τις προπληρωμένες πιστωτικές κάρτες της Visa.

Τέλος το αδιάβροχο ρολόι, θα έρχεται σε 7 χρώματα, με λουράκι φαρμακευτικής σιλικόνης και η τιμή πώλησής του θα κυμαίνεται στα 35 δολάρια.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC