Ποιος θα είναι ο διάδοχος του N8;

Ποιος θα είναι ο διάδοχος του N8;


 

Με δεδομένο ότι το Symbian δεν είναι και τόσο δημοφιλές λειτουργικό, οι λόγοι για να αγοράσει κανείς μια συσκευή της Nokia είναι περιορισμένοι. Αυτό δεν ισχύει βέβαια για όσους θέλουν να βγάζουν πραγματικά ποιοτικές φωτογραφίες με τη συσκευή τους.

Γι’ αυτούς η Nokia είναι μάλλον μονόδρομος καθώς δύσκολα θα μπορούσε κανείς να ανταγωνιστεί το N8. Σε αυτό ακριβώς ποντάρει και η εταιρεία δείχνοντας ότι ο διάδοχος του N8 θα έχει την ίδια αν όχι καλύτερη ποιότητα φωτογραφίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου κατά την συνέντευξη Τύπου της Nokia στο πλαίσιο της MWC 2012. Μέχρι τότε λοιπόν θα πρέπει να συμβιβαστούμε με το teaser βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Κατασκευή Ιστοσελίδων WEBTEC